neera_18

Još ohrabrujućih iskustava

Zaista je lepo kada od čitalaca dobijemo pisma u kojima nas obaveštavaju da su uspeli da sprovedu ceo program Neera dijete i da im je on veoma koristio… To je veliko ohrabrenje i za one koji se dvoume da li da probaju ovu dijetu. Navodimo neke od komentara …

 

Dijeta je fantastična, za 9 dana 6kg manje! Prva tri dana sam se borila sama sa sobom, a već od četvrtog sam puna elana! Preporučujem je svima!!!
Nensi

 

Na kraju sam šestog dana i prilično često razmišljam o hrani, ali ja i inače često razmišljam o hrani, pa eto… Mislim da ću izgurati svih deset dana, a nadam se da će u tome istrajati i svi ostali koji su se prihvatili tog poduhvata. Moja prva reakcija kada sam čula za ovu dijetu bila je potpuna neverica, a onda sam malo razmislila i shvatila. Rezultati su brzo vidljivi – već nakon par dana primetno lepša koža, nestaje podbulost, a nastaje vedrina. Ovo je dijeta koju bih svakom preporučila.
Nataša

 

Ja sam trenutno na Nera dijeti 2. dan, 2. put  Dijetu sam prvi put držala 2012 godine i zaista imam sjajno iskustvo, kilogrami se tope! Nije lako, imam male krize gladi ali sve se prevaziđe kada imaš cilj!
Mia

Neera sirup, uz koji se dobija brošura sa detaljnim uputstvima za Neera dijetu, možete nabaviti u prodavnicama zdrave hrane, apotekama, možete je naručiti u našoj onlajn prodavnici, ili telefonom u našoj maloprodaji, 018/514-182

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top