neera 21

Sport i treninzi

Sport i treninzi – da li da trenirate tokom detoksikacije? Da, ali umereno!

Slobodno nastavite da se bavite sportom, ali umereno. Kod atletičara može doći do opadanja fizičke sposobnosti, pa im predlažemo da tokom perioda detoksikacije smanje svoju aktivnost za 60 do 70 %.

Uzdržite se od iscrpljujuće fizičke aktivnosti, jer veliki napor više podstiče  apsorpciju nego eliminaciju toksina. Veliki fizički napor odvraća pažnju organizma od prioriteta pročišćenja, a mlečna kiselina koja se oslobađa radom mišića povećava količinu otpadnih produkata metabolizma koji se moraju ukloniti.

Ali, umereno vežbanje znatno pomaže izbacivanju otpadnih produkata. Ključ za dobro vežbanje i opuštanje je stepen zagrevanja. Odgovarajući odmor je neophodan tokom kure pročišćenja, jer dok se „odmaramo“, organizam obavlja važan zadatak. Neera detoksikacija ne samo da ne ometa trening, već za jednog atletičara predstavlja mudro ulaganje u sopstvenu formu.

Kompletna Neera dijeta većini atletičara donosi obnovljenu energiju i entuzijazam da se vrate uobičajenim treninzima. Videćete da je pročišćeno telo mnogo efikasnije, da ima veću snagu i povećanu izdržljivost.

 

Neera sirup, uz koji se dobija brošura sa detaljnim uputstvima za Neera dijetu, možete nabaviti u prodavnicama zdrave hrane, apotekama, možete je naručiti u našoj onlajn prodavnici, ili telefonom u našoj maloprodaji, 018/514-182

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top