neera

Neera detoksikacija ukratko

U ovom odeljku naći ćete sve što vam je potrebno da lako i brzo započnete Neera dijetu za mršavljenje i detoksikaciju

Osnova Neera dijete za mršavljenje i detoksikaciju je Neera napitak za detoksikaciju, koji se sastoji od Neera sirupa (kombinacije javorovog i palminog sirupa), tucane ljute paprike, soka od limuna i vode.

 

Doza za ceo dan koju pripremate ujutru:

Dnevna doza Neera napitka (2 litra)
U bokal naspite
• 1,7 litara vode
• 1 dl Neera sirupa od palminog i javorovog drveta
• 1,5 dl sveže isceđenog soka od limuna
• prstohvat ljute tucane paprike ili đumbira
Pomešate ove sastojke i – vaša dnevna doza je spremna! Ako ste gladni, samo popijte malo ovog napitka!
NAPOMENA: Kad pripremate Neera napitak, uvek koristite svež limun, a ne kupovni sok od limuna ili limuntus!

Ovaj napitak je blago slatkog i blago reskog ukusa, koji mu daje dodatak paprike ili đumbira, u količini koja jedva može da se primeti….(Neera napitak može da se učini još ukusnijim ako dodate i malo soka od pomorandže pored soka od limuna.)

Postoji nekoliko verzija Neera programa detoksikacije, ali poenta je da se tokom perioda detoksikacije konzumira samo Neera napitak. On sadrži sve neophodne vitamine i minerale.
Ako nikad niste praktikovali neku detoksikaciju, ne preporučujemo vam da odmah idete na program od 10 dana. Počnite nekom kraćom verzijom i postepeno dođite do punog postupka.

Koliko da pijemo svakog dana?

Potrebno je dva litra Neera napitka. Ako osećate glad, samo popijte jednu čašu.
Važno! Tokom procesa Neera detoksikacije ne jedite nikakvu drugu hranu ni dodatke ishrani. To bi samo smanjilo efikasnost dijete i prekinulo proces detoksikacije. Ako hoćete neki varijetet, možete da koristite sok od narandže ili grejpfruta. Uz to možete da pijete čistu vodu, čaj od nane i kamilice.
Poenta je da se ne jede nikakva čvrsta hrana, i da se ne pije mleko, gazirani napici, alkoholna pića. A ako nastojite da prestanete da pušite, nemojte da dođete u iskušenje da zapalite, ili bar smanjite količinu popušenih cigareta. Što je više moguće, držite se Neera napitka!

U nekim slučajevima se ne preporučuje Neera dijeta. Pogledajte ovde.

Neera sirup, uz koji se dobija brošura sa detaljnim uputstvima za Neera dijetu, možete nabaviti u prodavnicama zdrave hrane, apotekama, možete je naručiti u našoj onlajn prodavnici, ili telefonom u našoj maloprodaji, 018/514-182

14 thoughts on “Neera detoksikacija ukratko”

 1. Avatar for redakcija
  redakcija

  Poštovana Ljiljana,
  Neera sirup možete nabaviti u većini prodavnica zdrave hrane, ima ga i u apotekama, a možete ga i naručiti pouzećem od naše maloprodaje, tel. 018-514-182.

 2. Pre 5 godina su miutvrdili vecu kolicinu prisustva zive u organizmu, koja se odrazila na zdravlje. Probala sam ovaj rezim prečišćavanja organizma i pomoglo je… nakon pet šest dana jezik mi je pobeleo i posle 8 dana se sve vratilo u normalu. vazno je napraviti dobru pripremu organizma pre toga.Koja se sastoji u konzumiranju čorbicapar dan pre toga i par dana posle toga . Ukupan broj dana je petnaestak sa sve sirupom , koji sam koristila 10 dana.Nisam posebno nešto imala potrebu za gubitkom telesne težine ,ali živa je izbacena u tom periodu. tako se pokazalo na analizama.Praktikujem da jednom godišnje od tada ponavljam ovaj postupak.

 3. To je sasvim dovoljno sa naglaskom da se uzima + 1,5 l vode dnevno. Nije neophodno uzimati slanu vodu pogotovo ako vam ne prija. Probajte da uzimate uveče i ujutru po šolju čaja od krušine kore kako biste ubrzali proces čišćenja organizma…
  Pozdrav, Martina

 4. Ja bih da pitam, pošto popijem oko 3 do 4 puta po čašu i po da li je to dowoljno jer ne osećam glad i ne mogu da pijem slanu vodu, da li to utiče na mršavljenje?

 5. Avatar for redakcija
  redakcija

  Poštovani Nenade,
  Ovaj veb sajt o Neera dijeti je i napravljen posebno zato što je bilo mnogo pitanja čitalaca na veb sajtu http://www.zdravahrana.com o Neera dijeti. Ako pažljivo pregledate ovaj veb sajt, verujemo da ćete naći odgovore na većinu Vaših pitanja. Gubljenje težine zaista zavisi od svakog pojedinačnog slučaja, ali prema iskustvima korisnika može da se izgubi 3-7 kg. Klasa „C“ označava sirup najvišeg kvaliteta, a naš Neera sirup je klase C.
  Srdačan pozdrav, redakcija

 6. Pošto sam nekoliko puta držala ovu dijetu, mogu da vam kažem iz iskustva: za 10 dana potrebno je 1,5 pakovanje – 2 konzerve sirupa, dakle 1 litar… Najjednostavniji način je da se dnevno napravi doza od 1,5l rastvora gde ćete sipati 10 – 12 supenih kašika Neera sirupa a zatim dodati ostale sastojke. U početku se pije jači rastvor tako da je i sam napitak slađi a zatim postepeno smanjujete dozu supenih kašika (po osećaju, stepenu sitosti i slatkoće). Ono što je važno naglasiti: da je jači sirup efektniji, dakle brže pokreće proces detoksikacije… već posle četvrtog, petog dana možete praviti rastvor od 8 – 10 supenih kašika…
  Pozdrav, Martina Tripković, instruktor joge

 7. hmm, i meni nije jasno koliko treba sirupa za 10 dana?Gore u uputstvu za pripremu pise 1,5dl za dnevnu dozu x 10 dana…1,5 litara sirupa zar ne?To je 3 vasa pakovanja od pola litre?Takodje me interesuje koliko se kilograma gubi u proseku za 10 dana strogog pridrzavanja dijete i koje je oznake sirup koji se prodaje?Nailazio sam na neku klasifikaciju kvaliteta sirupa tipa A,B,C…Hvala pozz

 8. Avatar for redakcija
  redakcija

  Poštovana,
  jedna konzerva Neera sirupa je dovoljna za 7 dana, a da biste dovršili progam od 10 dana striktno prema uputstvima potrebne su vam 2 konzerve, s tim što će vam verovatno nešto i preostati.
  Srdačan pozdrav,
  Zdrava hrana

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top