uspesnost1

Uspešnost Neera detoksikacije

O uspešnosti Neera dijete za mršavljenje i detoksikaciju može se suditi po tome da je koristi nekoliko izuzetno poznatih holivudskih ličnosti, da je koriste i preporučuju i lekari oficijelne medicine, i po tome da je veoma popularna među praktikantima prirodne medicine.

I homeopatski lekari dosta koriste Neera program. Po njihovim iskustvima korišćenje ovog metoda u toku homeopatskog tretmana može da bude veoma efikasno.

***

„Neera dijeta je takođe dobra za kosu. Švajcarski Institut za kosu koristi Neera kao deo svog tretmana. “Otpadni proizvodi se deponuju u ćelijama na površini tela, što uključuje i kosu”, kaže šef ovog instituta. “Za zdravu kosu, pročišćenje tela je apsolutno neophodno, a ništa bolje ne služi toj svrsi od Neera dijete.”

Jedna dobro poznata instruktorka joge u Cirihu naručila je nekoliko primeraka ove brošure na preporuku jednog svog učenika. Ubrzo potom dobio sam pismo u kome se kaže da ona nije mogla da se složi sa sadržajem brošure i da želi da ih vrati. Pošto sam sa njom razgovarao telefonom, odlučila je da isproba ovu dijetu. Nakon dve nedelje, ne samo da je želela da zadrži brošure, već je naručila još za svoje učenike. “Ne mogu da verujem”, rekla je ona, “ali ova dijeta čini čuda”.

Posle tako pozitivnih reakcija mogu samoda ponovim – probajte ovu dijetu samo deset dana i bićete zapanjeni blagotvornim uticajem koji ona ima na vaše zdravlje, a naravno, i na vašu liniju!“
(Iz knjige dr K. A. Bejera, „Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju“)

***

O poznatim ličnostima koje su koristile Neera program, pogledajte ovde.

Neera sirup, uz koji se dobija brošura sa detaljnim uputstvima za Neera dijetu, možete nabaviti u prodavnicama zdrave hrane, apotekama, možete je naručiti u našoj onlajn prodavnici, ili telefonom u našoj maloprodaji, 018/514-182

4 thoughts on “Uspešnost Neera detoksikacije”

 1. Avatar for Jelena Nešović
  Jelena Nešović

  Početkom godine isprobala sam proizvod Neera sirup i jako sam zadovoljna istim. Toliko zadovoljna da sam trenutno opet na istom programu detoksikacije.
  Tokom prvog puta još za vreme korišćenja osetila sam više energije nego inače, dan mi je počinjao mnogo lakše i poletnije. Imala sam problema sa oticanjem koji su posle ispijenog sirupa nestali… San mi je postao bolji i uspevala sam lakše da zaspim…
  Sve u svemu, sirup je extra… Uspela sam da skinem 6kg što mi je jako značilo….
  Trenutno ispijam drugu turu,i osecaj je zaista dobar.
  S postovanjem
  Jelena Nesovic

 2. Avatar for Jovana Bačkulić
  Jovana Bačkulić

  Vraćanje na „devojačku“ kilažu… Nikakvi preparati, nikakve „korigovane ishrane“ nije davalo baš tako brze i efikasne rezultate. Uzeh ja „Neera napitak“ i počeh. Iskreno, s dozom skeptičnosti, ali, ipak, ne košta me mnogo. Važno je da kažem, do tog trenutka jela sam sve i svašta, i naravno slatkiše u nenormalno velikim količinama. Kilaža mi je bila 90kg. Uzela sam Neera sirup i izdržala šest dana. Vaga je pokazala 85kg. Nakon desetak dana pauze, drugi put sam krenula sa konzumiranjem Neera sirupa. Pridržavala sam se pet dana. I opet prekinula. Tom prilikom sam izgubila nekoliko kg. Bila sam malo iscrpljena, a i mesečni ciklus me iscrpeo, te sam opet odustala. Onda je došao taj treći put. Kupila sam opet Neera sirup i počela.. Jedan dan uspešan! Drugi dan uspešan! Treći dan uspešan! Treća noć sanjam da kršim.. Budim se, srećna što je to samo san! Četvrti dan uspešan! Peti.. .Šesti… Sedmi dan uspešan! Osmi dan uspešan, uz malo osećaja malaksalosti. Deveti dan uspešan, uz razmišljanje o jelu, ali ipak, odolevam svemu, čak i da liznem prst dok deci spremam večeru! Deseti daaan jeeees, a i sirup je taman ostao za deseti dan!!! Uspešan!!!
  Kilaža je spala za 12kg. Znači, na 78kg.
  Nekoliko dana nakon uspešne detoksikacije i skidanja kilaže, laganijom ishranom povratila sam se od onog osećaja malaksalosti. Mislim da ću svakako u toku svakog meseca po dan-dva ponavljati detoksikaciju s Neera sirupom. U toku tretmana, organizam traži puno vode. Zadovoljna sam i mogu preporučiti svakom Neera sirup!

 3. Avatar for Dragan Vasiljević
  Dragan Vasiljević

  Danas sam krenuo po treći put da primenjujem čudotvornu neeru. Moje iskustvo je da praktikujem na godinu i po dana komplet 10 dana detoksikacije i smaknem oko 10 kg za to vreme. Nimalo nije naporno i stresno osim opisane vrtoglavice u početku.
  Napunio sam 65 godina pre deset dana i u kombinaciji sa yogom, koju praktikujem već 7 godina, osećam se izvrsno i uz pomoć neere lagano, kako mi svi kažu, da zračim energijom.

 4. Avatar for Svetlana Savić
  Svetlana Savić

  Treci put kupujem Neera sirup i prezadovoljna sam. Ovaj put je pomogao da vratim kilažu od pre porođaja. 10 dana 10 kg otišlo i samo 1 kg se vratio. Moja preporuka za sirup svim svojim prijateljicama je već urodila plodom jer su i one zadovoljne.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top