sl-8-neera

Iskustva korisnika Neera detoks dijete

Iskustvo svetskog šampiona

 

Svi vole da budu pročišćeni. Sada vam za to zaista ne treba mnogo truda! Kao atletičarka, naučila sam da je najteža vitalna funkcija varenje, ona zahteva najviše energije. Da bismo to olakšali, moramo da promenimo ishranu. Moj prvi korak je bio da pročistim moj organizam, a onda odredim šta je najbolje za mene. Na osnovu svog ličnog iskustva mogu da kažem da je ova dijeta uspela da me pročisti (inače ne jedem meso već 16 godina), osnaži i pruži mi sjajan osećaj! Ako sam dobra sa samom sobom, onda sam dobra i sa celim svetom.

Rita Koba, devetostruki svetski šampion i dvostruki olimpijski pobednik u kajaku

 

Mišljenje mikrobiologa

 

Ključ uspešnog dejstva Neera dijete je u tome što ona intenzivno oslobađa organizam od toksina. Prilikom drugih dijeta, masti se zaista razlažu, ali istovremeno otpuštaju u organizam toksine koji su bili uskladišteni u njima. Ukoliko se toksini oslobođeni iz masnih tkiva ne izbace, oni nastavljaju da kruže telom i dovode do intoksikacije. To je glavni razlog zašto se prilikom raznih dijeta mnogi osećaju loše i brzo se umaraju. Za razliku od ovoga, tokom Neera dijete već nakon 3-4 dana osećate se dobro, raspoloženo i imate dovoljno snage da obavljate svakodnevne aktivnosti.

Doc dr Tereza Skenderović Horvat, mikrobiolog

 

Iskustva čitalaca našeg sajta sa Neera dijetom

 

Zaista je lepo kada od čitalaca dobijemo pisma u kojima nas obaveštavaju da su uspeli da sprovedu ceo program Neera dijete i da im je on veoma koristio… To je veliko ohrabrenje i za one koji se dvoume da li da probaju ovu dijetu. Navodimo neke od komentara koje smo dobili putem našeg veb sajta od čitalaca koji su praktično probali Neera dijetu…

Moja majka je držala ovu dijetu i oseća se fantastično posle nje, skinula je pritisak i mršavija je. Stalno preporučuje ovu dijetu svima koji žele na uspešan način da smršaju i detoksikuju se na zdrav način.
Milijana

Dijetu koristim dva dana. Jela sam na psihičkoj bazi i kad nisam gladna. Imam 60 godina i ne osećam glad što mi je najvažnije. Čak nemam potrebu da popijem minimalnih 6 doza već maksimalno tri do četiri. Za dva dana otišlo je 3 kg a moje stanje je fenomenalno.

Branka

Danas mi je 4. dan dijete, pa sam krenuo malo da vidim šta ljudi pričaju. Držao sam je i pre oko godinu dana, i od tada sam drastično skinuo višak kilograma.
Glavna ideja nije čarobno gubljenje naslaga, već čišćenje i promena načina razmišljanja o hrani i zdravlju.
Zato molim sve koji se muče i izdrže 10 dana bez hrane, da će najviše skinuti u mesecima POSLE dijete, jer će za tih 10 dana shvatiti da zaista nije neophodno jesti mnogo i nezdravo.
Ja sada držim dijetu jer sam preko novogodišnjih praznika jeo stvari koje ne bi trebalo, pa sada dajem šansu organizmu da se malo odmori, a samim tim krećem u pripreme za novu sezonu. Proleće je blizu, a ja se sada osećam mnogo bolje nego uoči prošlog proleća. Poruka je jednostavna – samo gurajte napred i činite dobro za svoje zdravlje i izgled!

Pozdrav svima!
Marko

 

Bilo je fantastično. Ukus Neera napitka je fenomenalan, obično su tzv,. “zdravi preparati” prilično neukusni, a ovo je bilo zaista privlačno. Napitak mi se toliko dopao, čak pošto mi je bilo ostalo nakon programa (izdržao sam 8 dana) nekoliko dana posle sam pio taj napitak kao sok…
Već prvog dana sam imao jaku glavobolju i osećaj malaksalosti, ali sam se unapred raspitao, pa su mi rekli da je to regularno, jer se organizam tako ponaša, nije ništa opasno i treba samo izdržati, po mogućstvu što više leškariti i odmarati..

Ujutru drugog dana – ne sećam se da sam se skoro tako lagano osećao, osećao sam se kao dečak od 10 godina, ne znam šta je u pitanju, nisam mogao da verujem, bez trunke gladi i pomisli da treba da jedem…. Već drugog dana glavobolje su prestale i dalje nisam imao nikakvih daljih problema, ni glavobolje ni mučnine….

Tokom tog perioda sam svakog dana pomalo radio skraćenim radnim vremenom (uzeo sam delimični odmor).

Ono što mi je jako prijalo je da se taj osećaj lakoće nastavio iz dana u dan, imao sam dosta energije, osećao sam da sam vitalan, gibak, nisam uopšte imao osećanje gladi u smislu neophodnosti hrane, više mi je psihološki bilo teško da ne žvaćem…

Nisam merio koliko sam smršao, ali su mi svi poznanici reli da sam vidno smršao.

Pio sam čaj za čišćenje, ali ne senu, nego neki blaži, i tek nakon par dana sam imao stolicu. Potom je krenulo čišćenje organizma, koje mi je isto prijalo…

Nakon ovoga se dobro osećam jer mi je osećanje lakoće ostalo kao trajna dobit od Neera programa, ili bar potreba da tu lakoću stalno održavam.

U periodu dok sam držao Neera dijetu sam se osećao kao da sam mnogo više sa sobom, uslovno rečeno, kao da mi je to gladovanje omogućilo da imam bolji kontakt sa sobom, u poređenju sa svakodnevnom žurbom (prevoz, posao i sl,) Kao da su mi se čula pročistila i počeo sam da osećam nešto što dugo nisam….
Nameravam da napravim pauzu i ponovo održim Neera dijetu.

Dejan Stojković

 

Dijeta je fantastična, za 9 dana 6kg manje! Prva tri dana sam se borila sama sa sobom, a već od četvrtog sam puna elana! Preporučujem je svima!!!

Nensi

Na kraju sam šestog dana i prilično često razmišljam o hrani, ali ja i inače često razmišljam o hrani, pa eto… Mislim da ću izgurati svih deset dana, a nadam se da će u tome istrajati i svi ostali koji su se prihvatili tog poduhvata. Moja prva reakcija kada sam čula za ovu dijetu bila je potpuna neverica, a onda sam malo razmislila i shvatila. Rezultati su brzo vidljivi – već nakon par dana primetno lepša koža, nestaje podbulost, a nastaje vedrina. Ovo je dijeta koju bih svakom preporučila.

Nataša

Ja sam trenutno na Nera dijeti 2. dan, 2. put  Dijetu sam prvi put držala 2012 godine i zaista imam sjajno iskustvo, kilogrami se tope! Nije lako, imam male krize gladi ali sve se prevaziđe kada imaš cilj!

Mia

Neera sirup, uz koji se dobija brošura sa detaljnim uputstvima za Neera dijetu, možete nabaviti u prodavnicama zdrave hrane, apotekama, možete je naručiti u našoj onlajn prodavnici, ili telefonom u našoj maloprodaji, 018/514-182

7 thoughts on “Iskustva korisnika Neera detoks dijete”

 1. Avatar for Anita Burgund-Isakov
  Anita Burgund-Isakov

  Ja držim godinama unazad Neera dijetu uglavnom dva puta godišnje po 10-tak dana. Primetila sam da mi najviše odgovara da započnem djetu nakon ciklusa i da prilikom dijete, iako ima izazovnih momenata, dolazi do velikog detoksa kože pre svega. Svaki put me Neera podmladi tako što mi očisti kožu, a i osećam se energizovanije i lakše kad prođem kuru. Posebno mi prija ujutro topla slana voda koja pojačava detoks. Meni prija da odmorim organizam od hrane.

 2. Avatar for Branko Isaković
  Branko Isaković

  Neera detoksikaciju koristimo moja devojka i ja paralelno jednom do dva put godišnje. Nekako je lakše u dvoje.
  Ranije sam imao jake glavobolje koje su trajale po dva dana. Onda smo otkrili da je mnogo bolje ako se dan pre započinjanja dijete ode na detoksikaciju stopala u Bali Detox centru u Skadarliji. Tu izadje mnogo tamne tečnosti.

  Takođe u toku dijete koristim zeolit – jednu kašiku u čaši vode, ili aktivni ugalj. Ujutro a može i nekoliko puta dnevno treba očistiti jezik od belih naslaga. Na taj način gotovo i da nemam glavobolje. Nisam još uvek probao da popijem ujutro litar vode sa morskom solju. Umesto toga koristim klistiranje tušem u kadi. Svaki put su iskustva drugačija.

  Neeru više posmatram kao detoksikaciju nego kao dijetu, jer se kilogrami brzo vraćaju. Izađe velika količina otrova, tečnosti, sadržaja debelog creva itd…Četvrtog ili petog dana pritisak mi se skroz reguliše i dodje na normalu, tada ne moram da uzimam lekove.

  Upravo sam na novoj turi Neere i posle dva dana je otpalo 4,5 kg. Iznenadjen sam.
  Pozdrav svima

 3. Avatar for Goran Stevanovic
  Goran Stevanovic

  Poštovani, za neera dijetu sam saznao od kume iz Beograda još 2008. godine, kao sredstvo za jednostavno sređivanje linije. Počeo sam da je koristim juna iste godine uz fizičku aktivnost, kosidbu, te sam gubio po 1 kg dnevno. Jako mi je odgovarao i ukus, neera dijeta se pokazala kao pun pogodak.
  Tokom 2009. godine sam koristio neera dijetu u maju pa u decembru. Pošto sam primetio da mi ova dijeta jača volju, iste godine u decembru sam u potpunosti ostavio pušenje. Da li je to posledica neera dijete ne znam, ali tokom uzimanja neere u decembru sam rekao „zbogom“ cigaretama!
  Neera dijeta mi je uvek padala lakše u letnjim mesecima. Decembra 2010. sam bio jako gladan skoro svakog dana. Rezultat merenja bio je isti kao i uvek, ali sa više gladovanja.
  Poslednjih godina sam mahom neera dijetu koristio pred samo letovanje da skinem stomak i svi su primećivali razliku. Nisam nimalo bolešljiv čovek, ali smatram da debeo čovek ne može biti ni dovoljno
  zdrav, pa sam ovu dijetu smatrao kao put do zdravlja. Pošto je koristim više godina, imam i drugačija iskustva. Pokušao sam sa neera dijetom januara 2015. baš posle Božića, baš u tazbini, u mesarskoj kući gde se dobro jede za te praznike i pečenja i čvaraka i sve boljeg od boljega. Posle drugog dana neera dijeta mi se smučila, ukus je postao loš, nepodnošljiv i morao sam da prekinem.
  To mi se nikad ranije ni kasnije nije dogodilo, naročito ne tokom leta kada mi ukus i te kako prija. Shvatio sam da se u vreme masnih gozbi ne počinje ovakva dijeta, nego samo u vreme kada i planiramo manje obroke i kada više pazimo na liniju.
  Uvek ova dijeta izaziva pažnju mog okruženja i svi se brinu da li je to zdravo za mene da brzo gubim kilograme. Objašnjavam svima da nemam posledica posle višegodišnje upotrebe, ali da za vreme jesenjih slava najčešće povratim raniju kilažu.
  Ovog juna sam krenuo sa neera dijetom odmag posle punog Meseca, kako bih efikasnije gubio tečnost iz organzma. Posle 6 dana diijete imao sam 7 kg manje. Sa dijetom sam stao posle 7 dana i 8 kg manje, ne što nisam mogao da nastavim, već zbog nesnosnog zadaha iz usta (!!!) koji pranje zuba nije moglo da otkloni.
  Sa poštovanjem, vaš verni višegodišnji jako zadovoljni korisnik Goran Stevanović iz Kragujevca

 4. Avatar for Stevan Šapić
  Stevan Šapić

  Probao sam Neera dijetu, držao sam varijantu od 10 dana i mogu reći da sam se nakon nje osećao kao da sam čitavo telo iznutra i spolja očistio 100%. Nisam imao nikakvih poteškoća tokom dijete. Smršao sam 6,5 kg i definitivno ponoviću opet ovaj proces.

 5. Avatar for Zoran Milivojević
  Zoran Milivojević

  Moja iskustva u korišćenju neere prevazilaze sva očekivanja. Kako sam sklon gojenju, prinuđen sam i da skidam telesnu težinu i oslobađam organizam od otrova. Ovo je četvrti put (koji je u toku) da skidam kilograme. Do sada po pet kg. Verovali ili ne u gram. Divna stvar. Ja zaista preporučujem svima.

 6. Avatar for Nada Milosavljev
  Nada Milosavljev

  Želela bih da podelim iskustvo koje sam imala sa Neera sirupom. Dugo sam razmišljala da li da ga probam jer sam prvo istraživala i čitala dosta o njemu, ali, kao i za sve, uvek ima i pozitivnih i negativnih iskustava. Međutim, slučajno sam upoznala dve žene koje su odavno to probale i obe su bile zadovoljne pa me njihova lična iskustva ubedila da moram i ja da probam.
  Iako imam 57 godina, srećom nemam mnogo kilograma viška (možda 5 najviše) pa sam ga prvenstveno kupila zbog detoksikacije organizma, a ako neko kilo ode, biće još bolje. Naime, stalno sam umorna, troma i osećala sam da želim da se išćistim, barem iznutra. U isto vreme znala sam da ja neću moći da izdržim više od 5,6 dana jer jednostavno nisam nikad držala dijete (srećom genetika mi je očigledno naklonjena, jer sam tih 5 kg viška tek ulaskom u menopauzu nabacila) i što nas je puno u kući pa shodno tome i dosta se hrane sprema.
  Tako sam ja sama odredila da ga pijem samo 2 dana u nedelji (ponedeljkom i utorkom jer tada najmanje hrane spremam za ukućane, a posle vikenda kada se možda najviše jede) a da naravno vodim računa da ostalih 5 dana pijem što više raznovrsnih čajeva i jedem salate i čorbice, i uopšte umereno.

  Koristim ga već 3 nedelje, i rezultati su neverovatni. Ja se već osećam laganije, mentalno jače, čitava 2 kilograma su otišla. Ukus je bolji nego što sam očekivala, i uopšte nisam imala krizne periode kao što sam mislila. Količina je taman da mi potraje ceo dan. Ovako planiram da nastavim jos možda mesec dana (svake nedelje po dva dana), a onda ću uvesti redovno čisćenje svakog drugog ili trećeg meseca po nekoliko dana mesečno. Neću dozvoliti da se opet nakupim toksina, jer se zaista mnogo bolje i jače osećam, a čak se nalazim u jednom napornom periodu (i fizički i mentalno).

  Sve najbolje!

  Srdačno,
  Nada Milosavljević

 7. Avatar for Natasa Kuzmanovic
  Natasa Kuzmanovic

  Danas je treći dan otkako sam na programu Nera dijete. Prvog dana sam osećala blagu vrtoglavicu,ali to je normalno, s obzirom na to da sam pre tri godine bila na ovom istom programu i upoznata sam sa fazama koje se prolaze za vreme trajanja dijete.Pre tri godine sam uz pomoć ovog režima smršala 10kg za 9 dana (toliko sam imala sirupa), i samim tim sam bila prezadovoljna. Od tada se zdravo hranim i nemam potrebu za „jakom“ hranom.
  Moja prijateljica ima slična iskustva.Pridržavala se Nera dijete pre godinu dana i još uvek se nije ugojila.
  Ja Nera napitak pripremam tako sto unapred pripremim količinu za celi dan (7 kašika Nera sirupa, kašičica đumbira u prahu i sok od jednog limuna). Pijem kad god osetim glad, a pred spavanje pijem čaj od lista sene. Nameravam da narednih dana ujutru pijem vodu sa morskom solju, jer i to pomaže u čišćenju organizma.
  Svima koji počinju sa Nera programom želim puno sreće da istraju!
  Nataša Kuzmanović

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top