neera new 06

Kako se sprovodi Neera dijeta

U ovom odeljku naći ćete ukratko sve što vam je potrebno da lako i brzo započnete Neera dijetu za mršavljenje i detoksikaciju. Link na kompletna uputstva za Neera dijetu je na kraju članka.

Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju se sprovodi tako što se tokom vremena koje odaberete (jedan dan, 2 dana, 5 dana, 10 dana), ne uzima čvrsta hrana, već samo Neera napitak, voda i biljni čajevi. Uobičajeno i preporučljivo trajanje Neera dijete, tokom kojeg se mogu osetiti efekti, iznosi 5 dana.

Osnova Neera dijete za mršavljenje i detoksikaciju je Neera napitak za detoksikaciju, koji se sastoji od Neera sirupa, tucane ljute paprike, soka od limuna i vode.

Doza za ceo dan koju pripremate ujutru:

Dnevna doza Neera napitka (2 litra)
U bokal naspite
• 1,7 litara vode
• 1 dl Neera sirupa
• 1,5 dl sveže isceđenog soka od limuna
• prstohvat ljute tucane paprike ili đumbira
Pomešate ove sastojke i – vaša dnevna doza je spremna! Ako ste gladni, samo popijte malo ovog napitka!

 

NAPOMENA: Kad pripremate Neera napitak, uvek koristite svež limun, a ne kupovni sok od limuna ili limuntus!

Ovaj napitak je blago slatkog i blago reskog ukusa, koji mu daje dodatak paprike ili đumbira, u količini koja jedva može da se primeti… (Neera napitak može da se učini još ukusnijim ako dodate i malo soka od pomorandže pored soka od limuna.)
Postoji nekoliko verzija Neera programa detoksikacije, ali poenta je da se tokom perioda detoksikacije konzumira samo Neera napitak. On sadrži sve neophodne vitamine i minerale.
Ako nikad niste praktikovali neku detoksikaciju, ne preporučujemo vam da odmah idete na program od 10 dana. Počnite nekom kraćom verzijom i postepeno dođite do punog postupka.

Koliko da pijemo svakog dana?

Potrebno je dva litra Neera napitka. Ako osećate glad, samo popijte jednu čašu.

Važno!

Tokom procesa Neera detoksikacije ne jedite nikakvu drugu hranu ni dodatke ishrani. To bi samo smanjilo efikasnost dijete i prekinulo proces detoksikacije. Ako hoćete neki varijetet, možete da koristite sok od narandže ili grejpfruta. Uz to možete da pijete čistu vodu, čaj od nane i kamilice.
Poenta je da se ne jede nikakva čvrsta hrana, i da se ne pije mleko, gazirani napici, alkoholna pića. A ako nastojite da prestanete da pušite, nemojte da dođete u iskušenje da zapalite, ili bar smanjite količinu popušenih cigareta. Što je više moguće, držite se Neera napitka!

Duža, kompletna i detaljna uputstva za sprovođenje Neera programa možete pogledati ovde.

Neera sirup, uz koji se dobija brošura sa detaljnim uputstvima za Neera dijetu, možete nabaviti u prodavnicama zdrave hrane, apotekama, možete je naručiti u našoj onlajn prodavnici, ili telefonom u našoj maloprodaji, 018/514-182

1 thoughts on “Kako se sprovodi Neera dijeta”

  1. Poštovani, danas je četvrti dan kako sam na nera sirupu. Sve vreme pijem kafu (3 šolje) i pušim. Uveče pijem čaj od sene, a ujutru toplu vodu sa limunom. Probala sam slanu vodu, ali to je nemoguće – možda kad bi mi život zavisio od toga. Skinula sam 3 kg i vidim da mi se lice izdužilo, a koža postala mekša. Prvog dana popila sam svega 3 ili 4 čaše, ali trećeg dana 9. Ne radi se uopšte o gladi – jednostavno ne osećam glad, ali se pojavi nekakva želja da se jede, naročito kad mojima spremam ručak i večeru. Videćemo koliko ću izdržati. Ne osećam nikakvu slabost, mučninu ili vrtoglavicu, ali izbegavam veće fizičke napore, za svaki slučaj. Pozdrav svima, i srećno!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top