neera new 07

Od čega se sastoji Neera sirup

Od čega se sastoji Neera sirup – od sirupa javorovog drveta i sirupa nekoliko vrsta tropskih palmi
Ovaj sirup je složen, ali se lako može razložiti do glukoze, odnosno, zahvaljujući odgovarajućoj količini ugljenih hidrata on obezbeđuje energju telu. Dakle, ako obavljate detoksikaciju, odnosno ne uzimate nekoliko dana čvrstu hranu, neće doći do slabosti koju bi izazvao pad nivoa šećera u krvi (fluktuacije šećera ostaju normalne).
– Sirup se lako apsorbuje u krv, pa ne predstalja dodatni teret za organe za varenje. Neera napitak sadrži veoma malo količinu belančevina, olakšavajući na taj način dalje proces
– Sirup od dve vrste drveta sadrži sve minerale i vitamine koji su neophodni za normalno funkcionisanje tela, pa je ova detoksikacija potpujno bezbedna i ne dovodi organizam do izgladnjivanja u pogledu vitalnih sastojaka
– Napitak na bazi Neera sirupa je blago sladak, prijatnog ukusa, pa to smanjuje stres usled neuzimanja čvrste hrane. Zato detoksikacija lako može da se produži do 10 dana a da ne morate da uzimate čvrstu hranu.

Iskustvo korisnika je pokazalo da kombinacija sirupa tropskih palmi i javora omogućava da se proces detoksikacije i pročišćenja efikasnije sprovede i lakše podnese nego ako se koristi samo jedna komponenta, javorov sirup, kao što je to bio slučaj pre 30 godina, kad se tek počinjalo sa korišćenjem ovog programa u svetu.

 

SASTAV NEERA SIRUPA

U 100 grama Neera sirupa (Madal Bal sirup) sadrži se približno: 2700 mg kalijuma, 1800 mg kalcijuma, 370 mg natrijuma, 150 mg magnezijuma, 55 mg cinka, 45 mg mangana, 20 mg gvožđa.
Hranljiva vrednost na 100 grama je 23,3% vode, 0,56% belančevina, 0,3 % masti, 74,6 % ugljenih hidrata.

 

Neera sirup, uz koji se dobija brošura sa detaljnim uputstvima za Neera dijetu, možete nabaviti u prodavnicama zdrave hrane, apotekama,·možete je·naručiti u našoj onlajn prodavnici, ili telefonom u našoj maloprodaji, 018/514-182

1 thoughts on “Od čega se sastoji Neera sirup”

  1. Avatar for Ivana Simić
    Ivana Simić

    Hvala na ovom divnom proizvodu. Zahvaljujući njemu sam smršala čitavih 20kg nakon trudnoće. Uspela sam da dovedem liniju do perfekcije. Primenjivala sam sirup mesec dana kao zamenu za dva obroka. Takođe sam bila pušač. Nakon uzimanja sirupa počela sam da izbacujem šlajm iz pluća. Prezadovoljna!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top