neera_konzerva

Gde se kupuje

Gde se kupuje Madal Bal (Neera) sirup od javora i retkih vrsta palmi, koji je osnova Neera dijete? Možete ga kupiti u gotovo svim prodavnicama zdrave hrane, kao i u većini apoteka.

Neera sirup možete naručiti i pouzećem, ili preko naše internet prodavnice, ili na telefon naše maloprodaje, 018-514-182. U tom slučaju se cena sirupa uvećava za troškove poštarine.

Uz svako pakovanje Madal Bal (Neera) sirupa dobijate i brošuru sa kompletnim uputstvima za Neera dijetu.

Kompletan spisak prodavnica zdrave hrane u Srbiji sa telefonima možete naći na našem veb sajtu www.beyondhealthfood.com

Naručite online Neera sirup

Naručite online Neera sirup

Uz svako pakovanje Neera sirupa knjiga “Neera dijeta” sa detaljnim uputstvima za provođenje švajcarskog Neera programa za mršavljenje i pročišćenje

2 thoughts on “Gde se kupuje”

  1. Avatar for Miodrag Markovic
    Miodrag Markovic

    Moje iskustvo sa Neera sirupom je fenomenalno. Upravo danas sam kupio sirup po mojoj računici 11-ti put. Ja praktikujem jednom godišnje da se odreknem hrane i tih 10 dana da pijem Neera sirup. Zahvaljujući mom iskustvu uspeo sam i nekoliko meni bliskih ljudi da ubedim i da oni drže Neera dijetu. Preporučujem je svima jer pored čišćenja organizma ja izgubim u proseku 6-8 kg. Osećam se sjajno i nikakvih poteškoća nemam. Jedino što ja dodajem napitku je rendani đumbir i ništa više. Od čajeva koristim nanu preko dana i krušinu uveče. Jednom sam posle Neera dijete išao da proverim krvnu sliku i bila je skoro idealna. Od mene imate čistu 10.

  2. Ja sam iz Sarajeva. Moj kum iz Novog Sada je koristio ovaj sirup i prezadovoljan je. Smršao je za deset dana 13 kilograma. Šteta što se pomenuti sirup ne prodaje u Bosni i Hercegovini, kako bi bio dostupan i našim građanima, uključujući i mene , naravno. Pozzzz

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top