neera_9

Uobičajene greške

Koji su uobičajeni propusti koje ljudi prave tokom Neera detoksikacije?

Nedovoljno pražnjenje creva
Nedovoljno pražnjenje creva je najčešća greška tokom Neera dijete.
Bitno je da uzimate prirodna laksativna sredstva (ne lekovi ili tablete): biljne čajeve ili blago slanu vodu. Digestivni trakt treba da se potpuno pročisti. Ovakvo potpuno pročišćenje može da reši mnoge probleme, čak i hronični zatvor. (Detaljnije o prirodnim laksativima koje treba koristiti tokom Neera dijete vidi ovde)

Nedovoljan unos tečnosti
Nedovoljan unos tečnosti može da postane uzrok mnogih problema. Ukupno treba konzumirati minimum tri litra tečnosti dnevno (2 litra Neera napitka, i 1 litar čiste vode ili biljnih čajeva). Ovo će omogućiti da se organi za izlučivanje ne opterete previše izbacivanjem otpadnih materija.
Napomena: Ukoliko imate bilo kakvih bubrežnih problema, obavezno tražite savet lekara.

Nestrpljenje
Ukoliko se tokom detoksikacije jave razni simptomi (glavobolje, lagane vrtoglavice i sl.) nemojte odmah da prekidate dijetu, već, ukoliko želite da se osigurate, konsultujte se sa lekarem ili sa nekim koga poznajete i ko je prošao celokupan proces Neera detoksikacije. Ako odustanete na prvo pojavljivanje problema, nećete uopšte pružiti šansu svom telu da se detoksikuje. Ukoliko se detaljno držite uputstava za sprovođenje Neera dijete, sve šanse su da ćete u tome i uspeti.

 

Neera sirup, uz koji se dobija brošura sa detaljnim uputstvima za Neera dijetu, možete nabaviti u prodavnicama zdrave hrane, apotekama, možete je naručiti u našoj onlajn prodavnici, ili telefonom u našoj maloprodaji, 018/514-182

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top