neera new 05

Topljenje masnih naslaga

 

Iako Neera dijeta nije namenjena lečenju, detoksikacija i izbacivanje toksina iz organizma podrazumeva i topljenje masnih naslaga. One obično i služe kao deponija za toksine. „Tokom dijete mast se bukvalno rastvara“, piše naturopata Stenli Barou. Svako ko je proba može da bukvalno prati kako taj proces napreduje, na sopstvenom telu.

Neera dijeta je potpuno neškodljiva za telo. Gubitak težine je isključivo posledica pročišćenja čitavog tela, gubitka suvišnih masnoća i drugih otpadnih materija, koje se izbace iz tela. Time se poboljšava ne samo linija, već i kvalitet kože i kose, kao i efikasnost digestivnog sistema. Pored toga, Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju ima i pozitivan uticaj na zdravlje svih organa i opštu psihofizičku dobrobit.

Praksa je najbolji dokaz

Da sami ovo isprobate u praksi – to vam može reći mnogo više od svih teorija, pa čak i od primera na hiljada ljudi koji su ovo uspešno isprobali i sami. „Stručnjaci za ishranu su uzalud pokušavali da mi dokažu da je nemoguže toliko smršati za 10 dana. Pa, jedino što mogu da im kažem jeste sledeće: ja poštujem vaše teorije, ali probajte ovu dijetu sami pa vidite kakav je efekat. Imao sam prilike da vidim kako su se brojni protivnici ove dijete pretvorili u njene vatrene zagovornike“, napisao je dr K. A. Bejer, koji je ovu dijetu uveo u široku upotrebu u Evropi i Americi.

 

Neera sirup, uz koji se dobija brošura sa detaljnim uputstvima za Neera dijetu, možete nabaviti u prodavnicama zdrave hrane, apotekama, možete je naručiti u našoj onlajn prodavnici, ili telefonom u našoj maloprodaji, 018/514-182

6 thoughts on “Topljenje masnih naslaga”

 1. Avatar for Snežana Jovanović
  Snežana Jovanović

  Neera sirup koristim 15-20 godina i prezadovoljna sam. Samo sa Neera napitkom skidam kilažu, sve ostalo sam izbacila iz upotrebe.

 2. Avatar for Jelena Dacevic
  Jelena Dacevic

  Poštovani…. Jako sam zadovoljna Nera dijetom. Oslabila sam 8 kg. Prvenstveno sam želila da očistim organizam od toksina. Imam energije, ne osjećam se umorno… Svima bih preporučila ko se odluči da se malo i žrtvuje. Neki misle da je puno 10 dana bez hrane ali sa voljom i željom, naviknete se jako brzo.

 3. Avatar for Irena Kovačević
  Irena Kovačević

  Prvi put kada sam koristila Nera sirup imala sam više nego dobre rezultate. Istina, da treba psihički da se pripremite za početak, ali kad krenete već 1. dan ne možete da verujete da se može bez hrane. Naravno, ne zauvek. Osim gubitka kilograma, koža se očisti i oporavi, kosa je sjajnija, zdravija. Koristeći ovaj sirup, osećala sam se mnogo lakše i da sam puna energije. Što je po meni dosta važnije.
  Zdrav, prirodan i efikasan proizvod.
  Iz tog razloga sam se odlučila, da ponovim.
  Danas je 1dan 🙂

 4. Pozdrav,

  Neverovatno, ali istinito , ja sam Neera-u pila pre 18 godina !!! Našla sam je u lokalnoj zdravoj hrani i kupila. Ostale su mi mnogo lepa sećanja na nju, i evo sad sam je narucila ponovo i jedva čekam da stigne !!!

  Neverovatno kako nešto tako dobro opstane bez problema svih ovih godina. Ambalaža je ostala ista i kad sam je ugledala, vratila su mi se prelepa sećanja.

  Svaka čast proizvođačima !!

 5. Avatar for Olivera Petrović
  Olivera Petrović

  Kada sam čula za Neera sirup pre više od deset godina prvi put, bilo mi je interesantno što vidim neki sirup koji se pije umesto obroka, probala sam ga, popila nekoliko čaša i na tome sam se zadržala. Bio je prijatnog slatkog ukusa, ali nisam više pokazivala interesovanje za njega. Međutim, posle toliko godina videla sam poznatu ambalažu koja je se nije nimalo promenila za sve te godine. Pitala sam za cenu, bila je pristupačna, kupila sam 500ml i donela kući. Pažljivo sam pročitala uputstvo, razmotrila mogućnost držanja dijete, konsultovala mog izabranog lekara i odlučila da krenem u sedmodnevnu detoksikaciju. Na prvo čitanje sedam dana bez čvrste hrane izgleda dug period, međutim ako razmislite da žena posle porođaja, ili čovek posle neke operacije bukvalno ne jede ništa danima, sedam, do deset dana bude baš prihvatljiv vremenski termin za primenu ove dijete.
  Ja lično jako volim da jedem salate i povrće, tako da stavljanje ljutih paprika za mene jeste bio izazov, paprike sam obožavala da jedem, a sa Neerom sam počela da ih pijem. Nisam osećala umor, ni glad. Razgovarala sam sa drugaricom, ona me ohrabrila i podstakla da izdržim jer je sedam dana sa Neerom gubila po 5-6 kilograma što je zaista moraćete priznati fascinantno, imajući u vidu da osobe koje su na dijetalnom režimu ishrane ne mogu da smanje težinu za mesec dana više od nekoliko kilograma.
  Gubljenje kilograma sa Neera dijetom za mene je dobra motivacija za ulazak u dijetalni zdrav režim ishrane, jer sam početak gubitka kilograma zaista omogućava osećaj zadovoljstva, uspeha, na kojem se nadograđuje motivacija da se posle Neere zdrava ishrana nastavi. Potom za osobe koji su pušači sam proces detoksikacije predstavlja jedan izazov, tokom kojeg neće zapaliti cigaretu, ni piti kafu. Dve navike koje nam nisu baš potrebne jer nijedna ne utiče dobro na naše zdravlje jesu uprvo kafa i cigarete. I naravno, treća navika predstavlja način ishrane, sa Neerom se jednostavno zaboravi na noćno jedenje hrane, i na kasne večere što jeste u suštini sjajno.
  Samo iskustvo i sam osećaj u telu koji se javlja zbog detoksikacije jeste neverovatan, viši nivo energije, osećaj laganosti, nema nadutosti stomaka, izostaje gorušica koja se javlja kada pijemo samo limunadu, nema problema sa želucem zbog limuna i ljute paprike. Ja sam ovog puta koristila Neeru sa ljutom paprikom, sledeći put ću verovatno dodati i đumbir.
  Kada je reč o mom iskustvu, jako je pozitivno, ali ne želim da utičem ni na čije odluke. Odluke kako ćemo da se ophodimo prema svom zdravlju, telu, i životu donosimo samo mi. Ukoliko te odluke budemo donosili na osnovu znanja koje stičemo one će biti uspešnije i bolje za nas. A Neera jeste proces učenja, učenje granica, učenje drugih mogućnosti, učenje prepoznavanja svojih potreba i mogućnost da na te potrebe odgovorimo.

 6. Avatar for Sandra Stojanović
  Sandra Stojanović

  Pre dve godine sam prvi put probala Neera dijetu isključivo zbog gubitka težine. Zbog odličnog ishoda na nju sam se opet oslonila jer sam pre 7 meseci ostavila cigare. Cilj mi je bio da izgubim 9 kilograma viška i ujedno očistim organizam od raznih otrova. Mala je reč prezadovoljna, jer mi je se iščistilo lice, kilogrami su izgubljeni a moje samopouzdanje je nikad veće!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top