neera_24

Sedam principa Neera detoksikacije

 

Principi kojih se treba držati tokom Neera detoksikacije

1. Budite entuzijastični!
Podsetite se na sve dobrobiti koje možete dobiti od Neera dijete za mršavljenje i detoksikaciju. Zapišite ih sve. Zapamtite, to je vaš izbor, vi ćete pobrati plodove!

2. Budite disciplinovani!
Držite se detaljno uputstava iz priručnika ili sa veb sajta.

3. Budite jaki!
Nemojte da konzumirate nikakvu hranu osim Neera napitka, izuzev ponekad malo biljnog čaja, soka od limuna, laksativnog čaja ili čiste vode.

4. Budite praktični!
Svakodnevno pražnjenje creva je od prevashodnog značaja, pa zato konzumirajte dovoljno samog Neera napitka, pomoćnog laksativnog čaja, ili slane vode. Takođe je dobro istrljati kožu grubljnim sunđerom ili nečim drugim.

5. Budite mudri!
Ostanite aktivni fizički i mentalno! Redovno se krećite, obavljajte fizičke poslove i vežbe, ali budite umereni u naporu; bavite se svojim omiljenim hobijem, istražujte nove oblasti, radite nešto!

6. Budite pažljivi!
Kad završite sa Neera djietom, zaista pazite da naglo ne počnete da jedete kao što ste imali običaj… potrebno je neko vreme na lakšoj hrani da se organi za varenje prilagode. Držite se uputstava sa veb sajta, ili iz priručnika za Neera dijetu, za dovršenje dijete i prelazak na uobičajenu ishranu.

7. Budite srećni!
Ostanite potpuno radosni! Vi ste najbliži prijatelj samom sebi, pa zato budite sebi dobro društvo! Vaša sreća će učiniti srećnijim i svet oko vas.

 

Neera sirup, uz koji se dobija brošura sa detaljnim uputstvima za Neera dijetu, možete nabaviti u prodavnicama zdrave hrane, apotekama, možete je naručiti u našoj onlajn prodavnici, ili telefonom u našoj maloprodaji, 018/514-182

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top