neera_14

Neera dijeta: jedan način da se oslobodite štetnih navika

Pokazalo se da je proces detoksikacije, Neera dijeta, jedan način da se oslobodite štetnih navika, efikasan ukoliko neko želi da se oslobodi navike na duvan ili alkohol.

Zahvaljujući promenama do kojih dolazi u telu, kao i procesu oslobađanja od štetnih materija (detoksikaciji), kompulzivna želja za pušenjem ili pićem se smanjuje.

Ukoliko ste rešili da se oslobodite ovih navika, najbolje je da pre početka Neera dijete smanjite dnevnu dozu cigareta ili alkohola, a potom nastavite sa dijetom. Obično se četvrtog dana dijete smanji ili potpuno izgubi želja za pušenjem ili pićem. To se dešava zato što su četiri dana obično dovoljna telu da eliminiše preostale otrove. Nakon dovršetka Neera dijete, obično se ne oseća nikakva prinuda da se puše cigarete ili pije alkohol. Tako lakše možete da ih potpuno ostavite, ukoliko ste doneli takvu odluku.

Smanjujte postepeno

Ukoliko ne možete da prekinete naglo, možete da probate da smanjite svoju potrebu za duvanom ili alkoholom postupno, korak po korak. Na primer, da svake nedelje popušite nekoliko cigareta manje. Ako idete korak po korak, Neera dijeta će vam pomoći da postignete cilj, jer zbog Neera dijete telo manje zahteva unošenje toksina, a ponekad ih čak i eksplicitno odbija.

Neera sirup, uz koji se dobija brošura sa detaljnim uputstvima za Neera dijetu, možete nabaviti u prodavnicama zdrave hrane, apotekama, možete je naručiti u našoj onlajn prodavnici, ili telefonom u našoj maloprodaji, 018/514-182

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top