neera_16

Važno! Kako dovršiti proces pročišćenja

Važno, kako dovršiti proces pročišćenja Neera dijete za detoksikaciju.

Pošto se digestivni sistem odmarao nekoliko dana, polako i postepeno počnite da jedete. Najuobičajenija greška je da se prerano počne da se suviše jede. Uzmite dva ili tri dana kao prelazi period da se vratite svojim uobičajenim obrocima. Tokom prvog dana pijte samo sveže ceđeni voćni dok. Drugog dana, ujutru popijte sok od pomorandže, i napravite supu od nekoliko vrsta povrća za ručak. Krajem trećeg dana možete da probate malo povrća na pari ili sirovog povrća. Ne jedite meso, jaja, ribu, hleb i slatkiše, a poželjno je i da ne pijete gazirane napitke i kafu tokom ta tri dana. Ako suviše rano počnete sa konzumirate svoje uobičajene obroke, to će štetiti organima za varenje. Tek četvrtog dana vratite se normalnoj ishrani.

Pošto je ova dijeta sa detoksikacijom dovela do pročišćenja tela, primetićete da imate manju potrebu za mesnim i uopšte nezdravim obrocima. Slušajte svoj organizam i uvedite zdravije navike u svoju ishranu.
Ako završite kraću verziju Neera detoksikacije, možete da se vratite normalnoj ishrani nakon jednog dana, ali slušajte svoje telo. Znaćete i sami da li je prerano za uobičajene obroke. Ne žurite! Verovatno ćete se osećati mnogo življe i energičnije posle Neera detoksikacije, i zaista će vam prijati ukus i energija voćnih sokova, supa i povrća.

Neera sirup, uz koji se dobija brošura sa detaljnim uputstvima za Neera dijetu, možete nabaviti u prodavnicama zdrave hrane, apotekama, možete je naručiti u našoj onlajn prodavnici, ili telefonom u našoj maloprodaji, 018/514-182

2 thoughts on “Važno! Kako dovršiti proces pročišćenja”

  1. Poštovana, čim ste primetili neke promene otkad uzimate tu dijetu, znači da organizam na neki način reaguje, a to znači da treba da prekinete i vidite kako se dalje organizam ponaša.
    Pozdrav,
    dr Draga Ždrnja

  2. Treći dan dijete je i imam sitne crvene tačkice po stomaku i grudima da li da prekinem ili ne?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top