beyonce_2

Zašto je za Neeru potreban sirup od javora i palme?

 

Zašto je za Neeru potreban sirup od javora i palme? Neera sirup se sastoji od sirupa nekoliko vrsta retkih tropskih palmi i kanadskog javorovog sirupa klase C (najviša klasa). Ovaj sirup tokom procesa detoksikacije hrani naše telo i daje mu energiju.

Uobičajeni sirupi, med i drugi zaslađivači nisu odgovarajući za ovu kuru, zato što oni u velikoj meri umanjuju efekat pročišćenja i snižavaju nivoe energije.

Kombinacija sirupa javora i palme pokazala se kao najbolja za ovu dijetu.

Glavna osobina Neera sirupa je da je on veoma bogat mineralima. Javorov sirup je veoma bogat manganom i cinkom, kojih u palminom sirupu gotovo da i nema. Sa druge strane, sirup palminog drveta je veoma bogat kalijumom i kalcijumom, a to su dva elementa od suštinske važnosti za funkcionisanje ćelija, pa tako i za detoksikovanje tela.

Mešavina ova dva sirupa daje idealnu kombinaciju, uravnoteženu i bogatu svim mineralnim materijama koje su neophodne našem telu.

Bijonse Nouls, sedmostruka dobitnica Gremi nagrade, odabrala je Neeru za održavanje svoje linije i zdravlja…

Neera sirup, uz koji se dobija brošura sa detaljnim uputstvima za Neera dijetu, možete nabaviti u prodavnicama zdrave hrane, apotekama, možete je naručiti u našoj onlajn prodavnici, ili telefonom u našoj maloprodaji, 018/514-182

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top