neera_17

Lična iskustva korisnika Neera dijete

Lična iskustva sa Neera dijetom

 

Neera program se pojavio pre 35 godina, i od tada se proširio u preko 30 zemalja, gde je postao popularan program detoksikacije. Evo nekoliko ličnih iskustava korisnika Neera dijete, iz naše zemlje i inostranstva.

„Ključ uspešnog dejstva Neera dijete je u tome što ona intenzivno oslobađa organizam od toksina. Prilikom drugih dijeta, masti se zaista razlažu, ali istovremeno otpuštaju u organizam toksine koji su bili uskladišteni u njima. Ukoliko se toksini oslobođeni iz masnih tkiva ne izbace, oni nastavljaju da kruže telom i dovode do intoksikacije. To je glavni razlog zašto se prilikom raznih dijeta mnogi osećaju loše i brzo se umaraju. Za razliku od ovoga, tokom Neera dijete već nakon 3-4 dana osećate se dobro, raspoloženo i imate dovoljno snage da obavljate svakodnevne aktivnosti.“

Doc dr Tereza Skenderović Horvat, mikrobolog

 

Svi vole da budu pročišćeni. Sada vam za to zaista ne treba mnogo truda! Kao atletičarka, naučila sam da je najteža vitalna funkcija varenje, ona zahteva najviše energije. Da bismo to olakšali, moramo da promenimo ishranu. Moj prvi korak je bio da pročistim moj organizam, a onda odredim šta je najbolje za mene. Na osnovu svog ličnog iskustva mogu da kažem da je ova dijeta uspela da me pročisti (inače ne jedem meso već 16 godina), osnaži i pruži mi sjajan osećaj! Ako sam dobra sa samom sobom, onda sam dobra i sa celim svetom.

Rita Koba, devetostruka svetska šampionka i dvostruka olimpijska pobednica u kajaku

Moja majka je držala ovu dijetu i oseća se fantastično posle nje, skinula je pritisak i mršavija je. Stalno preporučuje ovu dijetu svima koji žele na uspešan način da smršaju i detoksikuju se na zdrav način.

Milijana

Dijetu koristim dva dana. Jela sam na psihičkoj bazi i kad nisam gladna. Imam 60 godina i ne osećam glad što mi je najvažnije. Čak nemam potrebu da popijem minimalnih 6 doza već maksimalno tri do četiri. Za dva dana otišlo je 3 kg a moje stanje je fenomenalno.

Branka

Danas mi je 4. dan dijete, pa sam krenuo malo da vidim šta ljudi pričaju. Držao sam je i pre oko godinu dana, i od tada sam drastično skinuo višak kilograma.

Glavna ideja nije čarobno gubljenje naslaga, već čišćenje i promena načina razmišljanja o hrani i zdravlju.

Zato molim sve koji se muče i izdrže 10 dana bez hrane, da će najviše skinuti u mesecima POSLE dijete, jer će za tih 10 dana shvatiti da zaista nije neophodno jesti mnogo i nezdravo.
Ja sada držim dijetu jer sam preko novogodišnjih praznika jeo stvari koje ne bi trebalo, pa sada dajem šansu organizmu da se malo odmori, a samim tim krećem u pripreme za novu sezonu. Proleće je blizu, a ja se sada osećam mnogo bolje nego uoči prošlog proleća. Poruka je jednostavna – samo gurajte napred i činite dobro za svoje zdravlje i izgled!

Pozdrav svima!

Marko

Bilo je fantastično. Ukus Neera napitka je fenomenalan, obično su tzv,. “zdravi preparati” prilično neukusni, a ovo je bilo zaista privlačno. Napitak mi se toliko dopao, čak pošto mi je bilo ostalo nakon programa (izdržao sam 8 dana) nekoliko dana posle sam pio taj napitak kao sok…
Već prvog dana sam imao jaku glavobolju i osećaj malaksalosti, ali sam se unapred raspitao, pa su mi rekli da je to regularno, jer se organizam tako ponaša, nije ništa opasno i treba samo izdržati, po mogućstvu što više leškariti i odmarati..

Ujutru drugog dana – ne sećam se da sam se skoro tako lagano osećao, osećao sam se kao dečak od 10 godina, ne znam šta je u pitanju, nisam mogao da verujem, bez trunke gladi i pomisli da treba da jedem…. Već drugog dana glavobolje su prestale i dalje nisam imao nikakvih daljih problema, ni glavobolje ni mučnine….

Tokom tog perioda sam svakog dana pomalo radio skraćenim radnim vremenom (uzeo sam delimični odmor).

Ono što mi je jako prijalo je da se taj osećaj lakoće nastavio iz dana u dan, imao sam dosta energije, osećao sam da sam vitalan, gibak, nisam uopšte imao osećanje gladi u smislu neophodnosti hrane, više mi je psihološki bilo teško da ne žvaćem…

Nisam merio koliko sam smršao, ali su mi svi poznanici reli da sam vidno smršao.

Pio sam čaj za čišćenje, ali ne senu, nego neki blaži, i tek nakon par dana sam imao stolicu. Potom je krenulo čišćenje organizma, koje mi je isto prijalo…

Nakon ovoga se dobro osećam jer mi je osećanje lakoće ostalo kao trajna dobit od Neera programa, ili bar potreba da tu lakoću stalno održavam.

U periodu dok sam držao Neera dijetu sam se osećao kao da sam mnogo više sa sobom, uslovno rečeno, kao da mi je to gladovanje omogućilo da imam bolji kontakt sa sobom, u poređenju sa svakodnevnom žurbom (prevoz, posao i sl,) Kao da su mi se čula pročistila i počeo sam da osećam nešto što dugo nisam….

Nameravam da napravim pauzu i ponovo održim Neera dijetu.

Dejan Stojković

 

Neera sirup, uz koji se dobija brošura sa detaljnim uputstvima za Neera dijetu, možete nabaviti u prodavnicama zdrave hrane, apotekama, možete je naručiti u našoj onlajn prodavnici, ili telefonom u našoj maloprodaji, 018/514-182

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top