neera_18

Kako da održimo zdravlje nakon Neera dijete?

Kako da se ponašamo nakon detoksikacije? Kako da na duže staze sačuvamo svoje telo od toksina? Šta možemo da učinimo kako bi efekti Neera dijete postali dugoročni?

Učinili ste veliku uslugu svome telu i celom svome biću time što ste prošli proces Neera detoksikacije. Pročistivši svoje telo, uštedeli ste sebi dosta zdravstvenih problema i povećali izdržljivost i snagu volje.

Veoma je važno da koristeći tu pojačanu snagu volje i istrajnost sada insistirate na tome da se bolje hranite, posebno ako želite da zadržite težinu koju ste postigli. Ima mnogo načina na koje možete da se hranite zdravije – vegetarijanski, mediteranski, makrobiotički… Nijedan poseban tip ishrane nije dobar za svakoga. Različiti konstitucionalni tipovi zahtevaju različite stvari. Ali, postoje neki osnovni principi koji su zajednički svim načinima ishrana.

Nastojte da koristite manje prerađenih i rafinisanih namirnica. Rafinisani šećer, prerađena hrana i namirnice bogate zasićenim mastima štetno deluju na organizam, kao što štetno deluju i veće količine alkohola ili kofeina. Slušajte svoje telo i pokušajte da se držite prirodnih i integralnih namirnica. Nastojte da jedete puno svežeg povrća; eksperimentišite sa raznim kombinacijama dok ne nađete zdraviji način ishrane koji vam odgovara na duže staze.

Pošto je detoksikacija tela u određenoj meri povratila vaš prirodan ukus i instinkt za hranu, primetićete da vam se jede prirodnija hrana. Slušajte svoj organizam i pokušajte da zdravija ishrana postane vaša svakodnevnica. Sledite prirodne instinkte svoga tela za hranom, koje je proces pročišćenja povratio.

 

Neera sirup, uz koji se dobija brošura sa detaljnim uputstvima za Neera dijetu, možete nabaviti u prodavnicama zdrave hrane, apotekama, možete je naručiti u našoj onlajn prodavnici, ili telefonom u našoj maloprodaji, 018/514-182

1 thoughts on “Kako da održimo zdravlje nakon Neera dijete?”

  1. Avatar for Marija Mišić
    Marija Mišić

    Obožavam Nera sirup i praktikujem jednom godišnje da očistim organizam i izvršim detoksikaciju organizma.
    Nera ima odličan učinak na moj organizam, vraća energiju, čisti i izbacuje toksine i pritom još i skinem kilograme koje nakupim tokom zimskih dana. Svima toplo preporučujem.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top