Cookies (u daljem tekstu: kolačići) su mali tekstualni fajlovi koji se plasiraju na računar korisnika, a zarad optimizacije i personalizovanja korisničkog iskustva. Zakon navodi da možemo čuvati kolačiće na vašem uređaju ako su strogo neophodni za rad ovog sajta. Za sve ostale tipove kolačića nam je potrebna vaša saglasnost. Obavezno potrebni kolačići pomažu pri kretanju veb sajtom tako da aktiviraju osnovne funkcije, npr. navigaciju stranicom i pristup sigurnim oblastima veb sajta. Bez tih kolačića veb sajt ne bi mogao da ispravno funkcioniše. Ovaj sajt koristi različite tipove kolačića. Neke kolačiće koji se pojavljuju na našim stranama postavljaju usluge trećih strana (npr. Google).

MALOPRODAJA
 
BEYOND
Niš, Voždova 76b 

Telefon: +381 018-514-182
Mob: +381 62-804-3713
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
VELEPRODAJA
 
BEYOND
Beograd, Narodnog Fronta 16
Tel./fax: +381 11 347 6034

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
PROIZVODNJA
 
BEYOND
Niš, Voždova 76b

tel. +381-018-281-011, 062-3445-27

INFORMACIJE I PITANJA:

Pošaljite mejl na

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


 

...

 

 

umestoprodavniceBeyond  je proizvodno-trgovinsko preduzeće koje se bavi programom zdrave hrane. Osnovano je 2000. godine kao skromna prodavnica zdrave hrane, sa idejom da svojom delatnošću služi svima koji teže i nastoje da žive zdravije. U međuvremenu je preraslo u složeno preduzeće, koje je svoju delatnost dopunilo proizvodnjom, uvozom i distribucijom zdrave hrane.


Naši principi su da se držimo prirode i izbegavamo maksimalno sve veštačke dodatke hrani - hemikalije, aditive konzervanse i ostale. Logična posledica ovakvog pristupa je bila da se okrenemo programu organski gajene hrane, tako da je naše preduzeće danas preraslo u lidera na srpskom tržištu u uvozu i distribuciji organski gajenih žitarica, semenki, mahunarki, kao i u proizvodnji visokokvalitetnih organskih namirnica od soje, koje smo prvi ponudili na domaćem tržištu, pre svega namenjenih onima koji nastoje da smanje količinu namirnica životinjskog porekla u svojoj ishrani, ili da ih potpuno izbace.

 

Svesni problema sa preteranom količinom šećera u savremenoj ishrani, razvili smo takođe i program zdravijih, organskih zaslađivača, kao i zdravijih slatkiša na bazi sušenog voća, orašastih plodova, malteksa i meda, koji će pomoći onima kojima je rafinisani šećer prerastao u problem u ishrani.

 

Kafa spada u najprodavanije artikle u savremenom svetu, ali, nažalost, takođe i u artikle koji se u konvencionalnoj proizvodnji najviše tretiraju hemikalijama. Zato smo se odlučili na uvoz organski gajene kafe, koja ne samo da čuva zdravlje svojih konzumenata, nego čuva i prirodu, jer njeno gajenje ne podrazumeva ekstenzivno krčenje šuma koje je neophodno za konvencionalne plantaže kafe.

 

Zdravlje posmatramo u malo širem smislu - ne samo kao odsustvo bolesti, već kao optimalno stanje tela i duha koje podrazumeva pozitivne misli, radost, optimizam, sreću. Zato smo, uz prehrambeni program, razvili i edukativnu delatnost, putem našeg besplatnog časopisa "Zdrava hrana" dostupnog u svim prodavnicama zdrave hrane na teritoriji Srbije, kao i našeg edukativnog veb sajta www.zdravahrana.com, ali i veb sajta www.biserimudrosti.com, koji nudi inspiraciju iz oblasti lepe književnosti i filozofije onima koji takvu inspiraciju traže.

 

Duboko verujemo da niko nema šanse da promeni svet oko sebe ako nije spreman da menja sebe - kao u poznatoj izreci Šri Činmoja, "Juče sam bio pametan, hteo sam da promenim svet. Danas sam mudar, zato menjam sebe". Zato ohrabrujemo sve zaposlene u našoj firmi da slede personalizovane programe samorazvoja, svako na svoj način, kako bismo kreirali pozitivnu i inspirativnu atmosferu unutar naše firme, koju onda možemo da ponudimo i drugima.

Naše preduzeće sastoji se od veleprodaje, maloprodaje i proizvodnje.

 

beyond_logo.jpg


 

INFORMACIJE I PITANJA:

<pošaljite nam poruku>
 

 

BEYOND
Niš, Voždova 76b 

Tel/Fax: (381) 018-514-182
Mob: (381) 062-804-3713
E-mail: <pošaljite nam poruku>

neera_konzerva

Madal Bal sirup od javora i retkih vrsta palmi, koji je osnova Neera dijete, možete kupiti u gotovo svim prodavnicama zdrave hrane, kao i u većini apoteka.

Neera sirup možete naručiti i pouzećem, ili preko naše internet prodavnice, ili na telefon naše maloprodaje, 018-514-182. U tom slučaju se cena sirupa uvećava za troškove poštarine.

Uz svako pakovanje Madal Bal (Neera) sirupa dobijate i brošuru sa kompletnim uputstvima za Neera dijetu.

Kompletan spisak prodavnica zdrave hrane u Srbiji sa telefonima možete naći na našem veb sajtu www.beyondhealthfood.com

 

 

Naručite online Neera sirup

Naručite online Neera sirup

Uz svako pakovanje Neera sirupa knjiga “Neera dijeta” sa detaljnim uputstvima za provođenje švajcarskog Neera programa za mršavljenje i pročišćenje