neera new 04Zašto je potrebno pročistiti telo?

Redovno pročišćenje tela je pravi blagoslov. Šta više, pročišćenjem našeg tela poboljšava se naše celokupno zdravlje i blagostanje. Kao što je svakom radniku potreban odmor, tako je i svakom sistemu potrebno da se periodično pročisti. Mi redovno čistimo svoju kuću da bismo se osećali lepo. Ni naše telo nije izuzetak, a Neera dijeta je kao veliko spremanje tela.

detoks1aProleće je pravo vreme da očistimo svoj organizam, doteramo liniju i podmladimo svoje telo. Neera dijeta je jedna od trenutno najpopularnijih potpuno prirodnih metoda za detoksikaciju i mršavljenje. Opterećenje organizma “šljakom” i toksinima uzrok je mnogih bolesti. Mnogi ljudi su do te mere prepunjeni otpadnim materijama da neretko obolevaju od bolesti koje su opasne po život. (piše: doc. dr Tereza Horvat-Skenderović)

sl-8-neeraSvi vole da budu pročišćeni. Sada vam za to zaista ne treba mnogo truda! Kao atletičarka, naučila sam da je najteža vitalna funkcija varenje, ona zahteva najviše energije. Da bismo to olakšali, moramo da promenimo ishranu. Moj prvi korak je bio da pročistim moj organizam, a onda odredim šta je najbolje za mene. Na osnovu svog ličnog iskustva mogu da kažem da je ova dijeta uspela da me pročisti (inače ne jedem meso već 16 godina), osnaži i pruži mi sjajan osećaj! Ako sam dobra sa samom sobom, onda sam dobra i sa celim svetom.
Rita Koba, devetostruki svetski šampion i dvostruki olimpijski pobednik u kajaku

neera new 07Neera sirup se sastoji od sirupa javorovog drveta i sirupa nekoliko vrsta tropskih palmi
Ovaj sirup je složen, ali se lako može razložiti do glukoze, odnosno, zahvaljujući odgovarajućoj količini ugljenih hidrata on obezbeđuje energju telu. Dakle, ako obavljate detoksikaciju, odnosno ne uzimate nekoliko dana čvrstu hranu, neće doći do slabosti koju bi izazvao pad nivoa šećera u krvi (fluktuacije šećera ostaju normalne).
- Sirup se lako apsorbuje u krv, pa ne predstalja dodatni teret za organe za varenje. Neera napitak sadrži veoma malo količinu belančevina, olakšavajući na taj način dalje proces
- Sirup od dve vrste drveta sadrži sve minerale i vitamine koji su neophodni za normalno funkcionisanje tela, pa je ova detoksikacija potpujno bezbedna i ne dovodi organizam do izgladnjivanja u pogledu vitalnih sastojaka
- Napitak na bazi Neera sirupa je blago sladak, prijatnog ukusa, pa to smanjuje stres usled neuzimanja čvrste hrane. Zato detoksikacija lako može da se produži do 10 dana a da ne morate da uzimate čvrstu hranu.

Iskustvo korisnika je pokazalo da kombinacija sirupa tropskih palmi i javora omogućava da se proces detoksikacije i pročišćenja efikasnije sprovede i lakše podnese nego ako se koristi samo jedna komponenta, javorov sirup, kao što je to bio slučaj pre 30 godina, kad se tek počinjalo sa korišćenjem ovog programa u svetu.

neera new 06

U ovom odeljku naći ćete ukratko sve što vam je potrebno da lako i brzo započnete Neera dijetu za mršavljenje i detoksikaciju. Link na kompletna uputstva za Neera dijetu je na kraju članka.

Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju se sprovodi tako što se tokom vremena koje odaberete (jedan dan, 2 dana, 5 dana, 10 dana), ne uzima čvrsta hrana, već samo Neera napitak, voda i biljni čajevi. Uobičajeno i preporučljivo trajanje Neera dijete, tokom kojeg se mogu osetiti efekti, iznosi 5 dana.

Osnova Neera dijete za mršavljenje i detoksikaciju je Neera napitak za detoksikaciju, koji se sastoji od Neera sirupa, tucane ljute paprike, soka od limuna i vode.
 
Doza za ceo dan koju pripremate ujutru:
Dnevna doza Neera napitka (2 litra)
U bokal naspite
• 1,7 litara vode
• 1 dl Neera sirupa
• 1,5 dl sveže isceđenog soka od limuna
• prstohvat ljute tucane paprike ili đumbira
Pomešate ove sastojke i - vaša dnevna doza je spremna! Ako ste gladni, samo popijte malo ovog napitka!

sl-3-neera


Preporučujemo vam da isprobate Neera program ako:

* Tražite neki metod za temeljnu, ali brzu i laku detoksikaciju i čišćenje tela.
* Tražite neki metod za detoksikaciju i pročišćenje, pri kome se nećete osećati umorno i iscrpljeno, nego ćete moći da normalno funkcionišete i radite.
* Hoćete da se oslobodite suvišnih masnih naslaga.
* Nastojite da smršate.
* Želite da temeljni program detoksikacije sprovedete do kraja.
* Ne želite da na program detoksikacije potrošite više vremena i novca nego što ga inače trošite na hranu tokom dana.